~ JANGAN LUPA MENGUCAPKAN SELAWAT DAN SALAM KE ATAS JUNJUNGAN BAGINDA RASULLULLAH S.A.W. DAN KELUARGA BAGINDA SEMASA MEMASUKI BLOG INI :-)~

Khamis, 14 Januari 2016

Coretan Cuak

Assalamualaikum

dah 3 malam aku tak dapat tidur

Fasa tak boleh tidur dah bermula bila dah masuk minggu ke 32 ni

Rasa cuak datang melanda, sehinggakan aku termimpi-mimpi aku dah bersalin, bila tersedar je aku jadi penat sebab dalam mimpi tu aku beriya meneran

aduhai

ni menandakan rasa cuak dan fobia aku dah berada di tahap maksima kot

Ya Allah permudahkanlah aku bersalin, sihat dan selamatkanlah aku dan baby nanti. Aku tak kisah pada jantina, biarpun pada asalnya doktor memberitahu jantina baby aku adalah perempuan (semasa usia kandungan 4 bulan lebih) dan minggu lepas pula doktor bagitau kemungkinan jantina baby aku adalah lelaki, aku dah tak kisah walaupun hakikatnya mindset aku dah terima jantinya girl sebab aku memang cari nama bayi perempuan, nama bayi lelaki aku memang dah tak cari sebab dah 4 tahun aku simpan dalam purse aku.

Ya, memang semasa kehamilan Rania aku idamkan anak lelaki, juga semasa mengandungkan Marsya, tapi sekarang aku dah tak kisah lelaki atau perempuan, aku cuma nak aku sihat, selamat dan aku dipermudahkan bersalin.

Tak berapa hari lagi dah. 5.3.16 adalah tarikh jangkaan bersalin, biasanya aku bersalin awal daripada tarikh jangkaan, Rania 15 hari awal aku bersalin, dan Marsya 4 hari awal, harapnya aku dapat bersalin awal juga kali ni, jangan jatuh pada tahun lompat sudah, hahahahaha, tapi tak kisahlah, unik sikit kan

hahahahaha


1 ulasan:

Nurul Zakiah Zamri Tan berkata...

subahanallah..dah lama tak layari blog akak ni..anak ke 3 dah..
mudah mudahan semuanya mudah ..