~ JANGAN LUPA MENGUCAPKAN SELAWAT DAN SALAM KE ATAS JUNJUNGAN BAGINDA RASULLULLAH S.A.W. DAN KELUARGA BAGINDA SEMASA MEMASUKI BLOG INI :-)~

Jumaat, 6 Januari 2012

maaflah kalau ada guru yang terasa, aku niat nak buat lawak bodoh je ni


7 ulasan:

RULZA berkata...

hihi..sebagai student rasa penat yang amat nak kejar subject..tambah2 dan sem2 akhir dengan semua subject killer..adohai..
nostalgia pulak rasa..:) dalam sibuk2 cari kerja ni rasa nak balik zaman belajar pun ada betulkan subject yang buruk2 markahnya..hihi..:)

Wanita Bertudung Hijau berkata...

rulza : hahahaha, ahhh bila teringat mmg mcm nak repeat je subject yg teruk tu, cepat betul masa berlalu

ahaksssss

kakchik@ella berkata...

so pengajaran Entry ini ialah setiap guru harus lebih bersedia sebelum masuk kelas, kan.

marinahunny berkata...

hahahaa setujuuuuuuu!!

Wanita Bertudung Hijau berkata...

kakchik@ella : ahhh tu sememangnya wajibkan, bkn senang nak jd guru ni kan

marina : hehehehehe

fuad ansari berkata...

tak adil.. tak adil.. (",)..

Wanita Bertudung Hijau berkata...

fuad : hehehehhe