~ JANGAN LUPA MENGUCAPKAN SELAWAT DAN SALAM KE ATAS JUNJUNGAN BAGINDA RASULLULLAH S.A.W. DAN KELUARGA BAGINDA SEMASA MEMASUKI BLOG INI :-)~

Isnin, 5 September 2011

Soalan cepumas selepas Aidlifitri

1) Bila balik KL?

2) Best tak raya rumah mentua?

3) Kau masak apa raya pertama?

4) Tak buat open house ke tahun ni?

5) Dah ganti puasa?

6) Dah puasa 6?

7) Banyak ke dapat jemputan rumah terbuka?

8) Ada dapat duit raya?

9) Apa tema color baju raya tahun ni?

10) Dah mengandung? Hahaha...

Apa pula soalan raya yang korang dapat selepas seminggu beraya?

6 ulasan:

Norsha berkata...

bila nak buat rumah terbuka ?

kuih raya banyak lagi?

bajet raya ada lagi?

boleh dtg rumah nak beraya?

Wanita Bertudung Hijau berkata...

norsha : aahlah soalan terakhir tu pun ada yg tny saya jugak :-)

RULZA berkata...

soalan tahun ini yang paling banyak ditanya kepada saya pula

1. tak balik utara ke? :)sayu jugak..

Wanita Bertudung Hijau berkata...

rulza, utara sebelah mana ya?

RULZA berkata...

sekarang dah duduk di perlis..kampung dekat santan. dah 2-3 tahun mak pindah ke perlis. sebelum ni membesar di langkawi..balik langkawi cuma ziarah kawan, pengasuh dan kubur ayah je..sekarang klau balik kampung,perlis la jawapannya..:)

Wanita Bertudung Hijau berkata...

rulza : jauhnya :-)