~ JANGAN LUPA MENGUCAPKAN SELAWAT DAN SALAM KE ATAS JUNJUNGAN BAGINDA RASULLULLAH S.A.W. DAN KELUARGA BAGINDA SEMASA MEMASUKI BLOG INI :-)~

Isnin, 5 Disember 2011

McD Addicted

2 ulasan:

RULZA berkata...

dah lama sangat2 tak makan mcD..huhu..dekat setahun lebih dah..asal dari tak da duit sekarang boikot...

dulu mula2 bila tak beli ada gak craving nak makan..tapi bila dan lama tak beli dah tak teringin pastu bila nak makan mesti rasa bersalah..hihi

Wanita Bertudung Hijau berkata...

rulza : sejak kahwin saya belum lagi makan mcd sebab suami sayalah, dia tekak kg, dia nak mkn nasi jugak, so tak adalah nak masuk mcd, hahahahaa

lgpun dia mmg betul2 tekak kg punya selera, so fast food ni dia tak gemar sangat, oklah, sy setakat ni ikut je selera dia :-)